Kuřecí plátky v tatarské omáčce s česnekem

1. Kuracie prsia nakrajate na 1,5 cm silne platky. Osolite a opeprite. 2. Premiesajte maso s tatarskou omackou Hellman`s a s prolisovanym cesnakom. Mozete ich dat na 30 minut do chladnicky. Maso bude vzdusne a stavnatejsie. 3. Rozohrejte panvicu s olejom. Kuracie platky zlahka obalte...

Diskuze

11 komentářů

    j
    jenetka

    Mám ráda tatarku, tak uvidíme, co to udělá.

    h
    holubova

    tak to může být velmi dobré,taková jídla mám moc ráda

    i
    inakub

    Dělala jsem v neděli ,jsou křehoučké a dobré ale klasický trojobal je vždy lepší ,názor chlapu!

    l
    Leny9211

    páni zní to dobře určitě vyzkouším!!

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to , že by to mohla být velká dobrota – zkusím

    k
    Karunka

    Je to dobré, vařila jsem to podle receptu v časopise

    l
    liddduska

    Také tento recept znám a často dělávám. Je to taková jistota, protože tento recept nikdy nezklame

    a
    aknela11

    plátky v tatarské omáčce – lákavý receptík – vyzkouším

    t
    Tapka

    Už jsem to i zkoušela-je to z reklamy na Hellmanns a je to opravdu moc dobré. Určitě doporučuji vyzkoušet – začala jsem od té doby nakládat maso místo do oleje do majolky či tatarky a je to příjemná změna.

    k
    karkulkaa

    to velice zaujímavoa ahlavne jednoducho. super receptík

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist