Kuřecí plátky v tatarské omáčce s česnekem
1. Kuracie prsia nakrajate na 1,5 cm silne platky. Osolite a opeprite. 2. Premiesajte maso s tatarskou omackou Hellman`s a s prolisovanym cesnakom. Mozete ich dat na 30 minut do chladnicky. Maso bude vzdusne a stavnatejsie. 3. Rozohrejte panvicu s olejom. Kuracie platky zlahka obalte...
Mám ráda tatarku, tak uvidíme, co to udělá.
tak to může být velmi dobré,taková jídla mám moc ráda
Dělala jsem v neděli ,jsou křehoučké a dobré ale klasický trojobal je vždy lepší ,názor chlapu!
páni zní to dobře určitě vyzkouším!!
vypadá to , že by to mohla být velká dobrota – zkusím
Je to dobré, vařila jsem to podle receptu v časopise
Také tento recept znám a často dělávám. Je to taková jistota, protože tento recept nikdy nezklame
plátky v tatarské omáčce – lákavý receptík – vyzkouším
Už jsem to i zkoušela-je to z reklamy na Hellmanns a je to opravdu moc dobré. Určitě doporučuji vyzkoušet – začala jsem od té doby nakládat maso místo do oleje do majolky či tatarky a je to příjemná změna.
to velice zaujímavoa ahlavne jednoducho. super receptík