Kuřecí plátky v tatarské omáčce s česnekem

Suroviny

kuřecí prsa
500 g
tatarské omáčky Hellman`s
4 PL
česneku
2 stroužky
hladká mouka na obalení

Postup přípravy:

1. Kuracie prsia nakrajate na 1,5 cm silne platky. Osolite a opeprite.
2. Premiesajte maso s tatarskou omackou Hellman`s a s prolisovanym cesnakom. Mozete ich dat na 30 minut do chladnicky. Maso bude vzdusne a stavnatejsie.
3. Rozohrejte panvicu s olejom. Kuracie platky zlahka obalte z oboch stran v muke a vyprazajte ich zhruba 3 minuty dozlatova z oboch stran.
K tomu servirujte uvarene zemiaky a zeleninovy salat.. A mate to hotove.. :)) Vyborny recept.. mam to odskusane.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.3.2011 11:09| autor: zuzka510

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist