Kuřecí minutkový guláš
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Když maso zbělá, osolíme je, přidáme mletou papriku a kapii. Ještě asi 3 minuty opékáme, pak přilijeme asi lžíci kečupu a přidáme pro zjemnění kousek másla. Po rozpuštění másla můžeme podávat.
Přesně, je to taková minutka, ale nemusím kapii.
Kuřecí minutkový guláš – tak tomu říkám rychlost , takový gulášek nemusí být špatný !
Miluju jídla na takovýto způsob. Mňam.
Kuřecí minutkový guláš je velmi dobrý,levný a rychlý.
Nemyslím si, že jako vhodná příloha je právě rýže. Mě to nesedlo.
Já bych tam nepřidávala tu kapii a kečup. Byl by moc ostrý.
co dodat.
by som si dala