Kuřecí minutkový guláš

Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Když maso zbělá, osolíme je, přidáme mletou papriku a kapii.  Ještě asi 3 minuty opékáme, pak přilijeme asi lžíci kečupu a přidáme pro zjemnění kousek másla. Po rozpuštění másla můžeme podávat.

Diskuze

12 komentářů

    j
    jenetka

    Přesně, je to taková minutka, ale nemusím kapii.

    x
    xxkouckaxx

    Kuřecí minutkový guláš – tak tomu říkám rychlost , takový gulášek nemusí být špatný !

    k
    krockovapavla

    Miluju jídla na takovýto způsob. Mňam.

    m
    Maminka11

    Kuřecí minutkový guláš je velmi dobrý,levný a rychlý.

    s
    stepanecka

    Nemyslím si, že jako vhodná příloha je právě rýže. Mě to nesedlo.

    s
    stepanecka

    Já bych tam nepřidávala tu kapii a kečup. Byl by moc ostrý.

    a
    aknela11

    co dodat.

    k
    karkulkaa

    by som si dala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist