Kuřecí koktejl se smetanou a jablky

Suroviny

kuřecí maso
100 g
zakysaná smetana
100 g
jablka
2 ks
pomeranč
1 ks
hlávkový salát
1 ks
jádra vlašských ořechů
1 PL

Postup přípravy:

Jablko oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Maso nakrájíme na kostičky a ořechy posekáme. Zamícháme s kysanou smetanou. Do širší sklenice upravíme omytý list hlávkového salátu, na něj navršíme vychlazenou kuřecí směs a ozdobíme dílkem omytého pomeranče a jablka. Servírujeme s bílým pečivem. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist