Kuřecí kapsy s hermelínem a rajčaty
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Kuřecí prsní řízky nařízneme tak, abychom vytvořili kapsu. Do ní vložíme sušené rajče, plátek hermelínu a černou olivu. Kapsu uzavřeme špejlí a lehce osolíme. Maso opečeme na pánvi. Servírujeme s bramborami ozdobenými zelenou petrželkou.
Já bych právě jen hermelín – nemám ráda sušená rajčata ani olivy.
Škoda, že nemusím hermelín, jinak mi to připadá jako skvělý recept:)
mnam tak ta musí byt skvelá. hned by som si dala.
to musí být dobrota, určitě vyzkouším
Hermelín miluji, ale to ostatní mít nemusím.
plněná kapsa u nás v rodině patří mezi oblíbená jídla, výborný recept , který může mít několik variant naplní
vypadá to opravdu skvěle , já jen vynechám tu olivu !
kapsa – zajímavý recept – určitě ho vyzkouším.
Bude to moc dobrý, ale u nás bez oliv, nikdo je nejí, ale vyzkouším.
Podobné plněné kapsy také rádi doma kuchtíme a dáváme si tam každý, kdo co má rád 🙂
Takovéto věci mám moc moc ráda, je to výborné…
Zajímavý recept. Určitě ho co nejdříve vyzkouším! Autorce díky…
tento recept je skvělý, také ho dělám