kureci-jatra-s-porkem-352x198.jpg

Kuřecí játra s pórkem a chilli omáčkou

Játra odblaníme a spolu s pórkem nakrájíme na kousky a promícháme. Přidáme omáčky, citrónovou šťávu a pepř a promícháme. Nadrobno nakrájenou slaninu necháme zesklovatět na suché pánvi, přidáme směs s játry a za stálého míchání prudce orestujeme a podle chuti osolíme. Podáváme jako předkrm s čerstvě usmaženými topinkami.

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist