Kuřecí hrnec s těstovinami a zeleninou
V hrnci na oleji opečte kuřecí řízky, vyjměte je a do oleje přidejte nakrájenou cibuli, papriky, feferonku a nasekaný česnek. Lehce opečte, přidejte oloupaná rajčata, dejte zpět řízky, zalijte asi 750 ml horké vody, osolte, opepřete, přidejte tymián a zvolna vařte asi...
Dobrý den, to zní, že máte rádi kuře stejně jako já. Souhlasím titanové nádobí má opravdu hodně výhod a já jsem s ním taky moc spokojená. Pokud jde o recept na kuře, tak bych vám doporučila zkusit kuřecí stehno v medové glazůře. Stačí smíchat med, sójovou omáčku, česnek, zázvor a trochu oleje. Potom stehno namočte do této směsi a nechte marinovat. Během pečení ho několikrát potřete marinádou. Výsledek je bezvadný a doporučuju vyzkoušet.
Dneska jsem se pustila do vaření podle receptu a musím říct, že to byla paráda. Kuřecí řízky byly krásně šťavnaté a zelenina jim dodala skvělou chuť. Tymián celému jídlu dodal tu pravou tečku na konec. Určitě si tenhle recept zapíšu, protože u nás doma byly vsichni nadšený z tý feferonky. Máte někdo podobný recept?
Dobrý den, je vidět, že se vám tenhle recept dobře vařil. Mám také oblíbený recept, který by vám mohl chutnat. Zkuste udělat kuřecí rolky plněné špenátem a sýrem s bylinkovým máslem. Stačí natřít kuřecí prsa hořčicí, na ně položit plátek šunky, několik listů špenátu a plátek sýra. Pak to zabalte do rolky a zpevněte párátky. Nejlepší zkušenost mám s pečením na titanovém pekáči, na kterém se nepřichytne. Je to jednoduchý recept a jsem si jistá, že bude mít úspěch i u vás.
Zdravím, já peču kuře na různé způsoby. Celá rodina se po pečeným kuřeti může utlouct. Nedávno jsem na zgastro.cz četla o výhodách vaření v titanovém nádobí. Při vaření se rovnoměrně rozvádí teplota, a hlavně je titan zdravotně nezávadný a odolný vůči poškrábání. Takže vydrží i chlapský zacházení. Proto jsem si koupila celou sadu. Máte někdo nějaký jiný recept na kuře?