Kuřecí guláš s kápií a kečupem
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Když maso zbělí, osolíme je, přidáme mletou papriku a kapii. Ještě asi 3 minuty opékáme, pak přilijeme asi lžíci kečupu a přidáme pro zjemnění...
Není to špatné, ale nemám ráda kapii.
tento guláš může vcelku dobče chutnat
Minutkový guláš z kuřecích prsíček – velmi často dělává z kuřecích prsíček gulášek, máme ho moc rádi a je velmi jemný, nejsme příznivci kndlíků, proto volíme jako přílohu těstoviny nebo rýži.
Mám moc ráda všechny guláše na všechny možné způsoby a kombinace.
Minutkový guláš z kuřecích prsíček – tak ten bych si dala !