kure-na-tymianu-a-cesneku-1-352x198.jpg

Kuře na tymiánu a česneku

Zeleninu omyjte a očistěte. Cibuli nakrájejte na měsíčky, nasypte na dno remosky, přidejte oloupané stroužky česneku, nakrájená rajčata a papriky a posypte polovinou jemně nasekaných bylinek. Omyjte a osušte kuře, potřete ho olejem, posypte ze všech stran solí a pepřem a zbylými bylinkami. Nezapomeňte i na...

Diskuze

4 komentáře

    n
    nova2

    Vypadá to moc chutně, vyzkouším.

    j
    jankac

    My doma chováme kuratá – brojlery a ich chuť je neporovnateľná s kuraťom z obchodu. Pri pečení mi stačí soľ a korenie.

    l
    lidka2

    Kuře máme rádi na jakýkoliv způsob. V remosce jsem ho nedělala, nevejde se mi – takže klasika v troubě.

    p
    pavlinf

    Kuřátko vypadá nádherně. Miluji ho v jakékoli podobě.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist