kure-na-tymianu-a-cesneku-1.jpg

Kuře na tymiánu a česneku

Zeleninu omyjte a očistěte. Cibuli nakrájejte na měsíčky, nasypte na dno remosky, přidejte oloupané stroužky česneku, nakrájená rajčata a papriky a posypte polovinou jemně nasekaných bylinek. Omyjte a osušte kuře, potřete ho olejem, posypte ze všech stran solí a pepřem a zbylými bylinkami. Nezapomeňte i na...

Diskuze

5 komentářů

    b
    bobina1

    Kuře na tymiánu a česneku je jistě vynikající.

    nova2

    Vypadá to moc chutně, vyzkouším.

    j
    jankac

    My doma chováme kuratá – brojlery a ich chuť je neporovnateľná s kuraťom z obchodu. Pri pečení mi stačí soľ a korenie.

    l
    lidka2

    Kuře máme rádi na jakýkoliv způsob. V remosce jsem ho nedělala, nevejde se mi – takže klasika v troubě.

    p
    pavlinf

    Kuřátko vypadá nádherně. Miluji ho v jakékoli podobě.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist