Kuře na tymiánu a česneku
Zeleninu omyjte a očistěte. Cibuli nakrájejte na měsíčky, nasypte na dno remosky, přidejte oloupané stroužky česneku, nakrájená rajčata a papriky a posypte polovinou jemně nasekaných bylinek. Omyjte a osušte kuře, potřete ho olejem, posypte ze všech stran solí a pepřem a zbylými bylinkami. Nezapomeňte i na...
Kuře na tymiánu a česneku je jistě vynikající.
Vypadá to moc chutně, vyzkouším.
My doma chováme kuratá – brojlery a ich chuť je neporovnateľná s kuraťom z obchodu. Pri pečení mi stačí soľ a korenie.
Kuře máme rádi na jakýkoliv způsob. V remosce jsem ho nedělala, nevejde se mi – takže klasika v troubě.
Kuřátko vypadá nádherně. Miluji ho v jakékoli podobě.