Kuře na tymiánu a česneku

Suroviny

kuře

1 ks

tymián

1 ČL

česnek

2 paličky

několik větviček rozmarýnu

velká cibule

1 ks

rajčata

3 ks

světlezelená paprika

2 ks

olivový olej

4 PL

sůl

dle chuti

drcený pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Zeleninu omyjte a očistěte. Cibuli nakrájejte na měsíčky, nasypte na dno remosky, přidejte oloupané stroužky česneku, nakrájená rajčata a papriky a posypte polovinou jemně nasekaných bylinek. Omyjte a osušte kuře, potřete ho olejem, posypte ze všech stran solí a pepřem a zbylými bylinkami. Nezapomeňte i na dutinu. Vložte do remosky, podlijte 70 ml vody, zakryjte poklicí a pečte hodinu a půl.

Náš tip: Podávejte s různě upravenými brambory, dušenou rýží či těstovinami.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist