Kuře na tymiánu a česneku

Suroviny

kuře

1 ks

tymián

1 ČL

česnek

2 paličky

několik větviček rozmarýnu

velká cibule

1 ks

rajčata

3 ks

světlezelená paprika

2 ks

olivový olej

4 PL

sůl

dle chuti

drcený pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Zeleninu omyjte a očistěte. Cibuli nakrájejte na měsíčky, nasypte na dno remosky, přidejte oloupané stroužky česneku, nakrájená rajčata a papriky a posypte polovinou jemně nasekaných bylinek. Omyjte a osušte kuře, potřete ho olejem, posypte ze všech stran solí a pepřem a zbylými bylinkami. Nezapomeňte i na dutinu. Vložte do remosky, podlijte 70 ml vody, zakryjte poklicí a pečte hodinu a půl.

Náš tip: Podávejte s různě upravenými brambory, dušenou rýží či těstovinami.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist