Kuře se zelím a smetanou

Na pekáček dáme 2 cm celí,a pokryjeme tenkým plátky tuku, naporcované kuře, znovu zelí, koření a zbylý tuk.Zalijeme smetanou.Kuře můžeme zabalit i do slaniny. Pečeme pod pokličkou cca 3/4 hodiny. Poté odkryjeme a zapečeme do hněda. Příloha libovolná, ale nejlépe knedlík.

Diskuze

12 komentářů

    j
    jenetka

    Taky děláme něco podobného, ale tady ještě přidávají smetanu.

    x
    xxkouckaxx

    Kuře se zelím – tohle vypadá moc dobře , musím vyzkoušet !

    d
    Daimon

    zajímavý recept 🙂

    k
    krockovapavla

    Opravdu moc dobrý vynikající recept.

    l
    ladouch

    Kuře se zelím proč ne, bude to dobré, vyzkoušíme.

    a
    agad

    Toho tuku bych tam určitě tolik nedávala, spíš bych ho vynechala úplně, dělám jen se smetanou a mastné je to až dost.

    l
    Lucka258

    určitě dobrý recept..někdy zkusíme

    m
    Marta75

    Vyzkoušíme

    x
    xxkouckaxx

    zajímavý recept

    b
    brontik

    to někdy uvařit

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist