Kuře se zelím a smetanou
Na pekáček dáme 2 cm celí,a pokryjeme tenkým plátky tuku, naporcované kuře, znovu zelí, koření a zbylý tuk.Zalijeme smetanou.Kuře můžeme zabalit i do slaniny. Pečeme pod pokličkou cca 3/4 hodiny. Poté odkryjeme a zapečeme do hněda. Příloha libovolná, ale nejlépe knedlík.
Taky děláme něco podobného, ale tady ještě přidávají smetanu.
Kuře se zelím – tohle vypadá moc dobře , musím vyzkoušet !
zajímavý recept 🙂
Opravdu moc dobrý vynikající recept.
Kuře se zelím proč ne, bude to dobré, vyzkoušíme.
Toho tuku bych tam určitě tolik nedávala, spíš bych ho vynechala úplně, dělám jen se smetanou a mastné je to až dost.
určitě dobrý recept..někdy zkusíme
Vyzkoušíme
zajímavý recept
to někdy uvařit