kure-po-provensalsku-352x198.jpg

Kuře po provensálsku s rajčaty

Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a na horkém oleji po obou stranách prudčeji opečeme. Porce přendáme na tukem vymazaný pekáček, podlijeme vínem, přidáme prolisovaný česnek, spařená, oloupaná a nakrájená rajčata bez jader, olivy, bazalku a dusíme zvolna ve vyhřáté troubě doměkka. Podáváme s brambory, rýží...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist