Kuře po španělsku
Omyté a naporcované kuře vložíme do pekáče a během pečení potíráme kořenovou omáčkou a prolisovaným česnekem. Kořenovou omáčku vyrobíme tak, že cibuli, sůl, ocet, cukr, worcester, pepř, kečup a vodu smícháme a 15 minut povaříme.
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Omyté a naporcované kuře vložíme do pekáče a během pečení potíráme kořenovou omáčkou a prolisovaným česnekem. Kořenovou omáčku vyrobíme tak, že cibuli, sůl, ocet, cukr, worcester, pepř, kečup a vodu smícháme a 15 minut povaříme.
Kuřátko, jehož kořenová omáčka pochází z krásné slunné země – to by mohla být zajímavá pochoutka !
Zní to zajímavě, akorát si nedovedu představit, jestli by mi to chutnalo.
Toto kuře po španělsku je opravdu výborné.
já mám moc ráda ostrá jídla – tohle bych ráda zkusila !
nevím jestli ta omáčka na nás nebude hodně ostrá – bude to chtít vychlazené pivo na zapití !