kure-po-spanelsu.jpg

Kuře po španělsku

Omyté a naporcované kuře vložíme do pekáče a během pečení potíráme kořenovou omáčkou a prolisovaným česnekem. Kořenovou omáčku vyrobíme tak, že cibuli, sůl, ocet, cukr, worcester, pepř, kečup a vodu smícháme a 15 minut povaříme.

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Kuřátko, jehož kořenová omáčka pochází z krásné slunné země – to by mohla být zajímavá pochoutka !

    a
    Alma

    Zní to zajímavě, akorát si nedovedu představit, jestli by mi to chutnalo.

    k
    krockovapavla

    Toto kuře po španělsku je opravdu výborné.

    x
    xxkouckaxx

    já mám moc ráda ostrá jídla – tohle bych ráda zkusila !

    x
    xxmilixx

    nevím jestli ta omáčka na nás nebude hodně ostrá – bude to chtít vychlazené pivo na zapití !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist