Kuře pečené na soli s rozmarýnem
Kuře omyjeme, osušíme, v břišní dutině osolíme a vložíme několik snítek rozmarýnu. Sůl nasypeme do pekáče, vložíme do trouby a necháme chvíli nahřát. Na zahřátou sůl vložíme celé kuře a pečeme 90-100 minut v troubě na 190-200 °C. Kuře je po upečení krásně zlaté, křupavé a slané...
Rozmarýn dodá kuřátku opravdu výraznou a zajímavou chuť.
Kuře peču ráda, jen ne v celku.
Kuře pečené na soli s rozmarýnem tak to vypadá zajímavě, kuře na soli jsem nezkoušela a dát k němu rozmarýn také ne
na soli jsem už pekla ale bez rozmarýnu……….
Také ho děláme je výborný.
Je dobré. Vyzkoušejte.
Kuře pečené na soli s rozmarýnem je dobré.