kure-pecene-na-soli.jpg

Kuře pečené na soli s rozmarýnem

Kuře omyjeme, osušíme, v břišní dutině osolíme a vložíme několik snítek rozmarýnu. Sůl nasypeme do pekáče, vložíme do trouby a necháme chvíli nahřát. Na zahřátou sůl vložíme celé kuře a pečeme 90-100 minut v troubě na 190-200 °C. Kuře je po upečení krásně zlaté, křupavé a slané...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Rozmarýn dodá kuřátku opravdu výraznou a zajímavou chuť.

    r
    renda4141

    Kuře peču ráda, jen ne v celku.

    Viky17

    Kuře pečené na soli s rozmarýnem tak to vypadá zajímavě, kuře na soli jsem nezkoušela a dát k němu rozmarýn také ne

    s
    soffie

    na soli jsem už pekla ale bez rozmarýnu……….

    l
    ladouch

    Také ho děláme je výborný.

    b
    Bobina1

    Je dobré. Vyzkoušejte.

    s
    stana1

    Kuře pečené na soli s rozmarýnem je dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist