kure-na-soli.jpg

Kuře na soli s rozmarýnem

Kuře omyjeme, osušíme, v břišní dutině osolíme a vložíme několik snítek rozmarýnu. Sůl nasypeme do pekáče, vložíme do trouby a necháme chvíli nahřát. Na zahřátou sůl vložíme celé kuře a pečeme 90-100 minut v troubě na 190-200 °C. Kuře je po upečení krásně zlaté, chřupavé a slané...

Diskuze

7 komentářů

    k
    kajca

    Raz som skúsala,no zvyknem Robit na iné sposoby.

    j
    jankac

    Kuře na soli som vyskúšala, nebolo zlé, ale mám radšej klasické kura.

    p
    patricia077

    Už jsem o tomto kuřeti slyšela dříve, takže bych měla taky vyzkoušet.

    l
    lucik21

    Kuře na soli jsem ještě nezkoušela

    g
    glady

    to je bezvadný recept na kuřátko…děláváme často…..

    l
    ladouch

    Už jsem ho zkoušela, ale vrátila jsem s k běžnému pečení.

    s
    Stendy

    Tento recept – Kuře na soli znám. Je dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist