Kuře na česneku podlévané vývarem

Česnek rozmačkáme a dobře promícháme se solí a pepřem. Touto směsí potřeme kuře pod kůží, kůži zvenku potřeme olejem a osolíme. Necháme v chladu nejméně 2 hodiny, nejlépe přes noc. Za občasného podlití vodou nebo vývarem upečeme. Zpočátku přikryté, poslední asi půl hodiny...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    S česnekem nám chutná moc a moc – tak to nám rozhodně taky

    x
    xxkouckaxx

    Kuře se dá opravdu dělat na tisíce způsobů – s tímhle souhlasím !

    l
    lucik21

    kuře na česneku nikdy nezklame 🙂

    k
    krockovapavla

    Kuřecí maso na česneku je vždycky výborné.

    x
    xxmilixx

    podobný receptík už tu byl , ale kuře a česnek jsou vděčné přísady !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist