Kuře na červeno

Kuře s kůží rozdělte na malé úhledné kousky. Do většího kastrolu dejte olej a do horkého oleje vložte kuře. Smažte na prudkém ohni několik minut. Kousky kuřete stále míchejte a obracejte. Vodu, kterou maso pustí, nechte vysmažit. Až zbude v kastrolu jen syčící...

Diskuze

7 komentářů

    l
    lidka2

    Kuře na červeno je další recept, který neznám a stál by za vyzkoušení.

    d
    Daniela76

    Kuře mám ráda na všechny způsoby.Tohle může být taky dobrý.

    x
    xxkouckaxx

    Kuře na červeno – vypadá to , že bude celkem dost ostré !

    k
    krockovapavla

    Kuře na červeno je opravdu výborné a chutné.

    x
    xxkouckaxx

    tady mně dost překvapuje ten ocet – tu chuť si neumím představit !

    s
    stepanecka

    Cukr?! Upozorňuji, že zázvor je trochu pálivý. Na mě moc.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist