Krůtí prsa na pomerančích se skořicí

kruti-prsa-na-pomerancich-1100x618.jpg

Suroviny

krůtí prsa v celku

600 g

cibule

1 ks

česnek

1 stroužek

celá skořice

1 proutek

bobkový list

1 ks

pomerančová šťáva (ze 2 ks)

2 ks

sůl, pepř

dle chuti

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Krůtí prsa omyjeme, osušíme. Cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na oleji. Přidáme na plátky pokrájený česnek a maso, které opečeme ze všech stran. Osolíme, opepříme, přidáme koření a pomerančovou šťávu. Přikryjeme pokličkou a na mírném ohni za občasného přelití masa šťávou pomalu dusíme doměkka. Hotové maso nakrájíme na úhledné plátky a obložíme plátky pomeranče a vzniklým sosem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.9.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist