Krůtí prsa na pomerančích se skořicí

kruti-prsa-na-pomerancich-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

krůtí prsa v celku

600 g

cibule

1 ks

česnek

1 stroužek

celá skořice

1 proutek

bobkový list

1 ks

pomerančová šťáva (ze 2 ks)

2 ks

sůl, pepř

dle chuti

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Krůtí prsa omyjeme, osušíme. Cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na oleji. Přidáme na plátky pokrájený česnek a maso, které opečeme ze všech stran. Osolíme, opepříme, přidáme koření a pomerančovou šťávu. Přikryjeme pokličkou a na mírném ohni za občasného přelití masa šťávou pomalu dusíme doměkka. Hotové maso nakrájíme na úhledné plátky a obložíme plátky pomeranče a vzniklým sosem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.9.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist