Krůtí guláš s feferonkami

Krůtí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Z paprik a feferonek odstraníme jádřince a nakrájíme je na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.  V kastrolu rozpálíme tuk a cibuli na něm orestujeme. Jakmile zesklovatí, přidáme maso a také orestujeme. Když se „zatáhne“, přidáme sůl,...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Krůtí guláš – krůtí maso má skvělou chuť , bude to jistě dobrota !

    b
    Bobina1

    krůtí guláš jsem ještě nedělala – musí být výborný.

    k
    krockovapavla

    Tento krůtí gulášek je delikátní a výborný.

    m
    miklis

    výborný…já ještě přidávám kuuřici 🙂

    s
    stepanecka

    Myslím, že by to šlo i bez té zeleniny. Chudák krůta!

    a
    aknela11

    ale z jiného masa. Nemám moc ke krůtě přístup a v obchodě jí u nás mají moc drahou.

    k
    karkulkaa

    ten musí byt výborný

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist