Krůtí guláš s feferonkami
Krůtí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Z paprik a feferonek odstraníme jádřince a nakrájíme je na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V kastrolu rozpálíme tuk a cibuli na něm orestujeme. Jakmile zesklovatí, přidáme maso a také orestujeme. Když se „zatáhne“, přidáme sůl,...
Krůtí guláš – krůtí maso má skvělou chuť , bude to jistě dobrota !
krůtí guláš jsem ještě nedělala – musí být výborný.
Tento krůtí gulášek je delikátní a výborný.
výborný…já ještě přidávám kuuřici 🙂
Myslím, že by to šlo i bez té zeleniny. Chudák krůta!
ale z jiného masa. Nemám moc ke krůtě přístup a v obchodě jí u nás mají moc drahou.
ten musí byt výborný