kruti-gulas-na-paprikach-352x198.jpg

Krůtí guláš na paprikách s těstovinami

Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku do polohněda, přidáme omyté a na dílky pokrájené maso, ochutíme solí a pepřem, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme. K poloměkkému masu přidáme nakrájenou papriku. Nakonec poprášíme moukou a necháme provařit. Podáváme s vařenými těstovinami.

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist