Krůta se slaninou, zeleninou a petrželkou

Porce krůty osolte, opepřete a prošpikujte slaninou. Nakrájenou cibuli zpěňte na másle a oleji, přidejte maso a po obou stranách prudce opečte. Přidejte petrželku, víno, podlijte vodou a duste téměř doměkka. Pak přidejte mraženou zeleninovou směs a doduste.

Diskuze

3 komentáře

    k
    krockovapavla

    Tato krůta je opravdu moc vynikající.

    x
    xxkouckaxx

    krůtí maso je vždy dobré a tahle prošpikované bude jistě pochoutka !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist