Krušnohorská čočka na kyselo

1. Čočku přebereme a v sítu důkladně propláchneme. 2. Pak ji vsypeme do hrnce a zalijeme studenou vodou, aby byla zcela potopená a uvedeme do varu. Vodu osolíme a čočku na mírném ohni pod poklicí vaříme asi 40 minut – až do změknutí. 3. Pokud...

Diskuze

10 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Krušnohorská čočka na kyselo – mně se moc líbí už ten název !

    x
    xxkouckaxx

    Krušnohorská čočka na kyselo – tohle já mám moc ráda !

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá moc dobře – úplně cítím jak to krásně voní

    l
    ladouch

    Tenhle recept vyzkouším, čočku máme moc rádi.

    j
    jitkaji

    Prima, jednoduchy a chutny recept. Delavam.

    b
    brontik

    čočka na kyselo je podobná čočka na kyselo

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist