Krupicová polévka

Suroviny

tuk
40 g
dětská krupice
40 g
vejce
2 ks
mrkev
1 ks
sůl nebo masox

Postup přípravy:

Rozehřejeme tuk a přidáním krupičky připravíme jíšku. Přidáme vejce a vidličkou je rychle rozmícháme na malé kousky. Poté zalijeme horkou vodou (cca 1,5 l), osolíme nebo přidáme masox, vložíme nastrouhanou mrkev a asi 10 minut ještě povaříme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.6.2013 2:59| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist