Krupičná kaše
Do mléka dáme sůl, kousek másla. Když se mléko začne vařit, přisypáváme krupici a stále mícháme, aby se neutvořily žmolečky. Kaši vaříme 10-15 minut. Posypeme skořicí, pokapeme rozpuštěným máslem. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Foto zdroj: profimedia.cz
Zvyknem Robit,máme ju Doma radi,syn s jahodovym domácim lekvárom
jo. jo, klasika pro děti. nevím jestli bych ji ještě zvládla připravit
krásná fotka,klasika, dělám často
u receptu je tak krásná, že musí nalákat i „masožrouty“ 🙂
kaše – tu jsem neměla celou věčnost – zkusím jí navrhnout zítra k večeři
Krupičnou kaší dělám dodnes i když teď už hlavně pro vnoučka, ale pochutnáme si na ní všichni.
Často jsem podobnou kaši dětem připravovala.
Krupičná kaše je dobrota,mám jí moc ráda,ale takhle pěkně nazdobenou jsem jí ještě neměla.
Tato krupičná kaše mě velmi láká už podle toho veselého obrázku.
krupičnou kaši miluju, občas si ji dělám…