krup-ka-e.jpg

Krupičná kaše

Do mléka dáme sůl, kousek másla. Když se mléko začne vařit, přisypáváme krupici a stále mícháme, aby se neutvořily žmolečky. Kaši vaříme 10-15 minut. Posypeme skořicí, pokapeme rozpuštěným máslem. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

12 komentářů

    k
    kajca

    Zvyknem Robit,máme ju Doma radi,syn s jahodovym domácim lekvárom

    g
    glady

    jo. jo, klasika pro děti. nevím jestli bych ji ještě zvládla připravit

    m
    martinnatr

    krásná fotka,klasika, dělám často

    l
    lidka2

    u receptu je tak krásná, že musí nalákat i „masožrouty“ 🙂

    a
    aknela11

    kaše – tu jsem neměla celou věčnost – zkusím jí navrhnout zítra k večeři

    l
    ladouch

    Krupičnou kaší dělám dodnes i když teď už hlavně pro vnoučka, ale pochutnáme si na ní všichni.

    v
    viki11

    Často jsem podobnou kaši dětem připravovala.

    d
    Daniela76

    Krupičná kaše je dobrota,mám jí moc ráda,ale takhle pěkně nazdobenou jsem jí ještě neměla.

    k
    krockovapavla

    Tato krupičná kaše mě velmi láká už podle toho veselého obrázku.

    l
    lucik21

    krupičnou kaši miluju, občas si ji dělám…

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist