krupickova-polevka-352x198.jpg

Krupičková polévka s knedlíčky

Knedlíčky: 1 vejce, 25 g másla, 70 g drůbežích jater, 2 lžíce jemně nasekané petrželky, strouhanka podle potřeby, sůl a pepř Zeleninu očistěte a nakrájejte na tenké nudličky. Lehce ji osmahněte na rozehřáté směsi másla a oleje, posypte krupičkou a ještě krátce opékejte....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist