krkovice.jpg

Krkovička s hořčicovou marinádou

Plátky masa naklepeme, nařízneme po okrajích a potřeme kořením a prolisovaným česnekem. Zakapeme marinádou připravenou ze sojové omáčky, hořčice a oleje. Necháme odležet v chladu alespoň 4 hodiny, nejlépe ale přes noc. Plátky masa pokládáme na rozpálený gril – dají se ale připravit i klasicky...

Diskuze

9 komentářů

    s
    Stendy

    Krkovička s hořčicovou marinádou – mňam……

    m
    martinnatr

    krkovičku jsem dělala zrovna dneska

    x
    xxkouckaxx

    krkovička je na grilování skvělá , nejlepší je i s kostí

    j
    jankac

    Krkovička s hořčicovou marinádou nikdy nesklame pri domácej grilovačke.

    m
    martinnatr

    krkovici peču často, zkusím marinádu

    l
    ladouch

    Dobrý tip na skvělou baštu.

    v
    viki11

    Grilovaná krkovička s hořcičí určitě přijde vhod každé návštěvě.

    b
    Bobina1

    Krkovička s hořčicovou marinádou vypadá nádherně.

    l
    lucik21

    podobnou marinádu jsem v létě dělala, moc dobrá

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist