krenova-omacka.jpg

Křenová omáčka

Rozpustíme si máslo v hrnci nebo na pánvi a zesklovatíme cibulku. Když je krásně zlatavá, zasypeme hladkou moukou. Orestujeme, vytvoříme jíšku, kterou zalijeme vroucí vodou a přidáme kostku bujónu nebo zbylého vývaru. Když nemáme, tak nevadí. Dolijeme mlékem a vaříme 20 minut. Ztlumíme plamen a zjemníme smetanou. Přidáme...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Chrenová omáčka by mi chutila.

    b
    Božena Brázdilová

    Křenovou omáčku dělám. Je dobrá s uzeným.

    s
    Stanislav Brázdil

    Křenovou omáčku mám rád.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist