Krémová rybí polévka s bazalkou

Suroviny

rybí filé
400 g
hellmanns Yofresh
150 g
rama Cremefine ke šlehání
50 ml
voda
400 ml
celer
50 g
mrkev
50 g
sůl, bílý pepř
rama Culinesse
knorr tekutá jíška
čerstvá bazalka

Postup přípravy:

1. Rybí filé opečeme na Ramě Culinesse společně s jemně pokrájenou mrkví a celerem.

2. Pak vše zalijeme vodou a vaříme, až je zelenina měkká. Poté směs rozmixujeme ponorným mixérem, zjemníme smetanou a podle chuti přidáme Hellmann’s Yofresh. Krátce povaříme a přidáme tekutou jíšku, která polévku zahustí.

3. Dochutíme jemně sekanou bazalkou, bílým pepřem a solí.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.12.2010 10:52| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist