kremova-rybi-polevka-352x198.jpg

Krémová rybí polévka

Do hrnce s osolenou vodou přidáme očištěnou kapří hlavu s ocasem a česnekem, přivedeme k varu a vaříme 20 minut. Pak vývar scedíme, maso obereme a větší kousky překrojíme. Na rozehřátém másle osmažíme zeleninu nakrájenou na nudličky, zaprášíme ji moukou, krátce opečeme, zalijeme rybím vývarem...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist