kralik-352x198.jpg

Králík z Martinique a bramborové gnocchi

Králíka naporcujeme. Na rozehřátém oleji opečeme maso dozlatova, přidáme nakrájenou cibuli, česnek a orestujeme. Stáhneme z ohně, polijeme rumem a zapálíme. Jakmile rum přestane hořet, vrátíme maso na plamen. Přidáme rajský protlak, přelijeme bílým vínem, osolíme, opepříme, okořeníme a necháme táhnout pod pokličkou...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist