Králík po kanadsku

osminku másla, nakrájenou cibuli, tři stroužky prolisovaného česneku, půl sklenice kečupu, sůl, lžíci octa, lžíci sojové omáčky, lžíci worchestru, půl lžíce chilli a čtvrt lžíce pepře. Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři   V hrnci rozpustíme osminku másla, přidáme...

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Králík po kanadsku ma neoslovil.

    x
    xxkouckaxx

    Králík po kanadsku – tedy kanaďani si umí debužírovat !

    k
    krockovapavla

    Opravdu výborný recept na králíčka.

    x
    xxkouckaxx

    ten nakládací nálev vypadá dost dobře , jen bych při pečení přidala kus bůčku

    c
    cadouas

    králíka na kanadský způsob- také dobrá inspirace

    x
    xxkotaskovaxx

    mohlo by to být příjemně pikantní a vońavé jídlo !

    a
    aknela11

    po kanadsku – měli jsme včera k obědu – skvělé

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist