Králík po francouzsku se slaninou a hořčicí

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Hodí se k tomu pouze zadek z mladého králíka. Zbavíme ho blanek, tuku, protáhneme lehce slaninou omočenou v hořčici, osolíme, dáme do pekáče, podlijeme ho máslem, potřeme asi dvěma lžícemi hořčice a za dalšího podlévání máslem,...

Diskuze

14 komentářů

    j
    jenetka

    Přesně, nedá se na tom nic zkazit.

    x
    xxkouckaxx

    Králík s hořčicí (po francouzsku) – ta hořčice tomu dodá pikantnost !

    l
    lucik21

    zajímavý recept, stojí za vyzkoušení

    t
    Tecireg

    Králík je výbornej, hořčice je výborná, takže na kombinaci se nedá nic zkazit:) je to lahůdka:)

    h
    helenadon

    hořčicí snad ani nelze nic pokazit a králík může být chutný

    k
    krockovapavla

    Hořčice dodává tomuto pokrmu lahodnou chuť.

    h
    helenadon

    přidáním hořčice do jídel, není nikdy na škodu, zlepší se chuť jídla

    c
    cadouas

    Většinou dělám králíka hlavně s česnekem, ale králík s hořčicí bude jistě také dobrý

    n
    nenulda

    mam v mrazaku kralika a nevedela jsem co s nim tak zkusim tenhle recept vypada to ze by to mohlo byt chudne 🙂

    x
    xxkotaskovaxx

    myslím , že ta hořčice tomu dodá mírně pikantní chuť !

    h
    Hoja

    to musí být dobrota,hořčice tomu dodá šmrnc.

    p
    puntik

    úprava ta hořčice tomu určitě dodá výborný šmak mňam

    c
    cukratkoo15

    tenhle recept fakt dopdručuju..výborné:P

    x
    xxkouckaxx

    ta hořčice mně baví

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist