Králík po francouzsku se slaninou a hořčicí
Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Hodí se k tomu pouze zadek z mladého králíka. Zbavíme ho blanek, tuku, protáhneme lehce slaninou omočenou v hořčici, osolíme, dáme do pekáče, podlijeme ho máslem, potřeme asi dvěma lžícemi hořčice a za dalšího podlévání máslem,...
Přesně, nedá se na tom nic zkazit.
Králík s hořčicí (po francouzsku) – ta hořčice tomu dodá pikantnost !
zajímavý recept, stojí za vyzkoušení
Králík je výbornej, hořčice je výborná, takže na kombinaci se nedá nic zkazit:) je to lahůdka:)
hořčicí snad ani nelze nic pokazit a králík může být chutný
Hořčice dodává tomuto pokrmu lahodnou chuť.
přidáním hořčice do jídel, není nikdy na škodu, zlepší se chuť jídla
Většinou dělám králíka hlavně s česnekem, ale králík s hořčicí bude jistě také dobrý
mam v mrazaku kralika a nevedela jsem co s nim tak zkusim tenhle recept vypada to ze by to mohlo byt chudne 🙂
myslím , že ta hořčice tomu dodá mírně pikantní chuť !
to musí být dobrota,hořčice tomu dodá šmrnc.
úprava ta hořčice tomu určitě dodá výborný šmak mňam
tenhle recept fakt dopdručuju..výborné:P
ta hořčice mně baví