Králík na zelenině se slaninou
Králíka naporcujte, potřete solí, naskládejte do kameninové nádoby a uložte do druhého dne v chladnu. Před vlastní úpravou zlehka opláchněte vodou, maso je nyní dostatečně prosolené a vytratila se i někomu nepříjemná charakteristická chuť králičiny. Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Jednotlivé...
Není to špatná záležitost.
Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.
Králík na zelenině – asi to brzy vyzkouším , vypadá to dobře !
vypadá to velmi lákavě , jen té slaniny bych tam dala asi mnohem víc
Jsem velmi striktně proti jídlům s králíkem.
ty ingredience mi připomínají základ na svíčkovou !
Králíka máme rádi,hlavně pečeného ,prošpikovaný slaninou.
tak to bude jistě dobrota – hned bych si dala