Králík na zelenině se slaninou

Králíka naporcujte, potřete solí, naskládejte do kameninové nádoby a uložte do druhého dne v chladnu. Před vlastní úpravou zlehka opláchněte vodou, maso je nyní dostatečně prosolené a vytratila se i někomu nepříjemná charakteristická chuť králičiny. Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Jednotlivé...

Diskuze

12 komentářů

    j
    jenetka

    Není to špatná záležitost.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.

    x
    xxkouckaxx

    Králík na zelenině – asi to brzy vyzkouším , vypadá to dobře !

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to velmi lákavě , jen té slaniny bych tam dala asi mnohem víc

    k
    krockovapavla

    Jsem velmi striktně proti jídlům s králíkem.

    x
    xxkotaskovaxx

    ty ingredience mi připomínají základ na svíčkovou !

    p
    pradlanka

    Králíka máme rádi,hlavně pečeného ,prošpikovaný slaninou.

    x
    xxkouckaxx

    tak to bude jistě dobrota – hned bych si dala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist