kralik-na-zazvoru-se-slaninou.jpg

Králík na zázvoru se slaninou

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Na sádle nebo oleji osmažíme cibulku a nadrobno pokrájenou slaninu, smažíme dozlatova. Králíka můžeme prošpikovat slaninou, nebude tak suchý. Maso naporcujeme, osolíme, pokmínujeme, posypeme zázvorem, trošku opepříme a dusíme skoro doměkka. Dáme dopéct do...

Diskuze

17 komentářů

    nova2

    To bych moc ráda ochutnala, ale nemám králíka.

    j
    jenetka

    Jednoduché jídlo, ale bohužel zázvor nesnáším.

    e
    Elisa19

    Králíka na zázvoru jsem ještě neochutnala, jsem zvědavá jaký je.

    alena

    prosím napište sem někdo,kdo to vařil,jaké to bylo a ne že si ho budete teprve vařit,to nikoho tak nezajímá! 🙁

    g
    glady

    Zajímavý a určitě dobrý recept. Vyzkouším.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.

    Viky17

    Dobrý nápad a super recept, tohle mě láká a velmi ráda jej vyzkouším, určitě to bude mňamka 🙂

    Prodám králičí maso z domácích králíků. Cena 80 Kč za kg. Váha jednoho zabitého a vykuchaného králíky je 1,5 až 2 kg. Popř. mohu prodat živé králíky za 60 Kč/kg. Kontakt email babf@seznam.cz

    p
    Peggy89

    vypadá moc dobře někdy vyzkouším

    c
    chiappa

    zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂

    h
    helenadon

    nedovedu si přestavit tuto chuť králíka

    x
    xxkouckaxx

    zajímavé – ten zázvor by tomu mohl dodat skvělou chuť

    i
    ivetinkav

    králika jsem už dlouho neměla, sem s nim

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist