Králík na smetaně se slaninou a zeleninou
Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Králičí maso rozdělíme na 50-70 g velké dílky. Protáhneme jimi část proužků slaniny, obalených v mletém divokém koření. Potřeme směsí ze soli, hořčice, rajského protlaku a části vína. Necháme 6-8 hodin odležet. Poté na...
Není to zlé, ale pár věcí mi tam nejede.
výborný oběd králíka máme rádi na pokaždé jiný způsob vaření
Smetanová omáčka, víno a králík – velmi , velmi lákavé !!!!
Jediný způsob na který králíka jím. 🙂
tak nějak podobně i já připravuji králíka
Králíka na smetaně milujeme, jen kdyby nebylo králičí maso tak drahé.
Omáčky na smetaně mi chutnají, takže i tato s králíkem a knedlíkem 🙂
králíka už jsem neměla hodně dlouho recept vyzkouším
králíka jsem dlouho nedělala, ale po tomhle receptu jsem na něho dostala chuť 😀 mňamka
skvělý recept – já takhle dělávám zajíce ( když se nám podaří na podzim sehnat od myslivců )
skvělý recept – já takhle dělávám zajíce ( když se nám podaří na podzim sehnat od myslivců )
Králík na smetaně to je skvela a osvedcena klasika. Delavame.
Myslím, že králík NENÍ drůbež a ten co to sem dal asi jo!
dělám podobně
mnam dala by som si