kralik-na-smetane.jpg

Králík na smetaně se slaninou a zeleninou

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Králičí maso rozdělíme na 50-70 g velké dílky. Protáhneme jimi část proužků slaniny, obalených v mletém divokém koření. Potřeme směsí ze soli, hořčice, rajského protlaku a části vína. Necháme 6-8 hodin odležet. Poté na...

Diskuze

18 komentářů

    j
    jenetka

    Není to zlé, ale pár věcí mi tam nejede.

    b
    brontik

    výborný oběd králíka máme rádi na pokaždé jiný způsob vaření

    x
    xxkouckaxx

    Smetanová omáčka, víno a králík – velmi , velmi lákavé !!!!

    k
    KatkaxP

    Jediný způsob na který králíka jím. 🙂

    h
    helenadon

    tak nějak podobně i já připravuji králíka

    l
    ladouch

    Králíka na smetaně milujeme, jen kdyby nebylo králičí maso tak drahé.

    c
    cadouas

    Omáčky na smetaně mi chutnají, takže i tato s králíkem a knedlíkem 🙂

    p
    Peggy89

    králíka už jsem neměla hodně dlouho recept vyzkouším

    b
    bajam

    králíka jsem dlouho nedělala, ale po tomhle receptu jsem na něho dostala chuť 😀 mňamka

    x
    xxkotaskovaxx

    skvělý recept – já takhle dělávám zajíce ( když se nám podaří na podzim sehnat od myslivců )

    x
    xxkotaskovaxx

    skvělý recept – já takhle dělávám zajíce ( když se nám podaří na podzim sehnat od myslivců )

    m
    maruskaji

    Králík na smetaně to je skvela a osvedcena klasika. Delavame.

    s
    stepanecka

    Myslím, že králík NENÍ drůbež a ten co to sem dal asi jo!

    a
    aknela11

    dělám podobně

    k
    karkulkaa

    mnam dala by som si

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist