Králík na česneku podle naší babičky
Králíka očistíme, omyjeme, naporcujeme a vložíme do pekáčku. V kastrůlku rozpustíme máslo, vsypeme hrubě nakrájenou cibuli, orestujeme, přidáme kečup, prolisovaný česnek se solí, mletou papriku, ocet, cukr, sojovou omáčku a vše promícháme. Touto marinádou potřeme králíka a necháme v chladnu do druhého dne uležet....
Recept mojí babička, to byla dobrota.
králíka na česneku, je to opravdu jak dělala moje babička
kdo nemá králíka,může použít kočičku!
Pěkný recept, ale bez té sojovky.
2 L kečupu ? Copak jsme sicilané ?
Všechno by bylo v pořádku, děsí mě jen ty 2 litry kečupu. Vše ostatní po lžících a najednou tohle. To se asi mistr kuchař utnul. Proto to zatím raději zkoušet nebudu.
Králíka bych si dala, ale nemám dodavatele.
Velmi nám chutnalo!
Nedávno jsme začali s chovem králíků a hledám proto různé recepty na internetu. Manžel říká, že tento recept zná ze svého dětství. Až do chvíle, kdy jsem ochutnala, jsem příliš nevěřila v úspěch. (Obrázek u receptu samozřejmě s receptem nesouvisí)
Výborného králíka na česneku si dopřávám u našich, já sama ho nedělám.
Králíka nejím od dětství, byli to moji kamarádi…
králíka máme moc rádi, tento recept jsem ještě nezkoušela…..