Králík na černo se zeleninou a ořechy
Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Naporcovaného králíka opečeme na oleji. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, očištěnou zeleninu na tenké nudličky a společně osmahneme na rozpáleném oleji do hněda. Přidáme bobkový list, celý pepř, nové koření, jalovec, sušené švestky...
králíka často nemáme, tohle bych si dala
Dělávala ho babička, byl prostě výborný.
Králík se sladkou chutí švestek, perníku a rozinek – to bych ráda ochutnala !
domnívám se, že králík na černo je naše klasika
nevím, ale tak se mě zdá, že tak upravený králík je překořeněný, ale to je můj dojem
Králík na černo- to jsem ještě nejedla, ale ráda bych to také ochutnala
no nevim nevim …. asi bych si dala nejradši jiný recept:)))
tak tohle bude naprosto luxusní záležitost – dala bych si !
dost složité na přípravu, ale asi bude dobré
Mě taky bohužel odrazuje ta poměrně dlouhá příprava
Nedokážu si představit Králíka na sladko.. Ale určitě vyzkouším 🙂
tohle vypadá velmi jedle, je ta příprava bude asi delší
co dělá tu černou barvu?nebo se to jen tak říká?
vypadá to dobře , ale nechtělo by se mi to chystat