kralik-na-cerno.jpg

Králík na černo se zeleninou a ořechy

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Naporcovaného králíka opečeme na oleji. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, očištěnou zeleninu na tenké nudličky a společně osmahneme na rozpáleném oleji do hněda. Přidáme bobkový list, celý pepř, nové koření, jalovec, sušené švestky...

Diskuze

17 komentářů

    m
    martinnatr

    králíka často nemáme, tohle bych si dala

    m
    mipal

    Dělávala ho babička, byl prostě výborný.

    x
    xxkouckaxx

    Králík se sladkou chutí švestek, perníku a rozinek – to bych ráda ochutnala !

    h
    helenadon

    domnívám se, že králík na černo je naše klasika

    h
    helenadon

    nevím, ale tak se mě zdá, že tak upravený králík je překořeněný, ale to je můj dojem

    c
    cadouas

    Králík na černo- to jsem ještě nejedla, ale ráda bych to také ochutnala

    a
    Ayushka

    no nevim nevim …. asi bych si dala nejradši jiný recept:)))

    x
    xxkotaskovaxx

    tak tohle bude naprosto luxusní záležitost – dala bych si !

    j
    jijina

    dost složité na přípravu, ale asi bude dobré

    k
    Karunka

    Mě taky bohužel odrazuje ta poměrně dlouhá příprava

    k
    kubaskyva

    Nedokážu si představit Králíka na sladko.. Ale určitě vyzkouším 🙂

    p
    puntik

    tohle vypadá velmi jedle, je ta příprava bude asi delší

    n
    niccina

    co dělá tu černou barvu?nebo se to jen tak říká?

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to dobře , ale nechtělo by se mi to chystat

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist