kralici-medajlonky-352x198.jpg

Králičí medailonky v sýrovém těstíčku

Králičí maso nakrájíme na medailonky (plátky), jemně je naklepeme, osolíme a poprášíme zázvorem. Ze strouhaného sýru, vajec, mouky a trochu soli vymícháme hladké těstíčko, ve kterém medailonky namočíme, ihned vložíme do rozpáleného oleje a usmažíme dozlatova. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist