Krakonošův dlabanec

Vypracujeme těsto a dáváme smažit na rozpálený olej. Usmažíme větší bramboráky. Na polovinu bramboráku dáme směs masa nebo smaženice a přehneme. Bohatě posypeme najemno nastrouhanou cihlou.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Krakonošův dlabanec – tak tomu říkám vychytaný recepis

    d
    Daimon

    Různé masové směsi a k tomu bramboráčky – mňam – to je něco pro mě – to můžu, je to dobrůtka :-)))

    d
    Daimon

    Různé masové směsi a k tomu bramboráčky – mňam – to je něco pro mě – to můžu, je to dobrůtka :-)))

    k
    krockovapavla

    Výborný název a také velmi vynikající jídlo.

    l
    ladouch

    To je přesně to co máme rádi, zařadím do jídelníčku.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist