Krabí tyčinky Surimi s tatarkou a citrónem
Tyčinky surimi rozdrolíme na malé kousky, možno i rozmixovat, ale ne do pěny, přidáme půl až celou malou skleničku tatarky, přidáme nakapaný citron, sůl a pepř – dle chuti. Na ozdobení přidáme pokrájený plátek citronu.
Krabí – Surimi mám veľmi rada.
klasický recept s tatarkou a citronem – ta bude skvělá !
Uplně užasná pomazánka ! Fakt, kdo ji ještě neměl, tak vám doporučiji si ji udělat ! 🙂 Sice my tam toho (přísad) dáváme víc, ale aj tendle recept bude určitě mňam! 🙂
Tento receptík vyzerá úžasne, mala by som ho vyskúšat aj ja a už sa neviem dočkat výsledku
také máme rádi tuto pomazánku, já do ní přidávám ještě sterilovaný celer.
krabí občas udělám,chutná všem.Vždycky dávám jogurt majonézu moc nemusíme.
taky ji dělám…akorát bez citronu…
vypadá moc zajímavě, určitě je dobrá
Take delavam, ale radeji na chvili tepelne upravuji.
ale kdybych ji dělala jen z té majonézy, no nevím nevím, tolik tuků, těžké do žaludku a navíc jogurt nebo cokoliv jiného na odlehčení jí ještě přidá na chuti
mám ráda já ho smažím ale tohle zkusím
Tuhle pomazánku dělám taky, někdo tady už psal, že tyčinky krájí. Je to lepší. Ale vždycky jsem se bála jíst je tepelně neupravené. Proto je od jisté doby krájím na kousky a házím do vroucí vody. Jen tak na chvilku, tři min, aby přešly varem. Oni se tak krásně rozmotají a tatarka či jiné pojidlo se dostane všude.
Místo tatarky jsem dala Hellmanns yofresh – je to odlehčená forma majolky a je výborná:)
tuhle mám ráda, akorát dávám jogurt místo aspoň poloviny majonézy, majonéza mi v téhle kombinaci přijde moc těžká…
dělávám podobnou variantu , je to vážně moc dobré
Dělávám uplně jaky vy, je vynikající ,velmi rychlá acenově dostupná, výborná svačinka
surimi – moooc dobré – vyzkoušela jsem doporučuji
Znám dělám ji také a přesně tak jen tyčinky krájím nadrobounko je vynikající.