Kotlety na smetaně s hořčicí

Suroviny

vepřová kotleta s kostí

4 ks

timián

1 PL

cibule

2 ks

smetana

1 balení

dijonská hořčice

2 PL

čerstvě mletý pepř, olej, sůl

1 špetka

Postup přípravy:

Kotlety naklepeme, po krajích na pár místech nařízneme, aby se nekroutily při pečení, osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme na proužky a restujeme na pánvi s olejem, přendáme ji do pekáčku a na pánev vložíme kotlety, zprudka je opečeme z obou stran dohněda a položíme na cibuli. Do pánve vlijeme trochu vody, provaříme a nalijeme na maso. Smetanu smícháme důkladně s hořčicí, tymiánem a dostatečně opepříme, můžeme podle chuti hořčice ještě přisolit. Vše nalijeme na maso a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C, je lepší pekáček ze začátku tak na půl hodiny přikrýt, pak odklopit a dopéct, celkem pečeme cca 40 minut.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 27x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.4.2015 6:49

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist