Kotleta s barbeque omáčkou a letním salátem

Suroviny

vepřové kotlety
4 ks
olivový olej
1 PL
žampióny malé uzavřené hlavičky
150 g
cukr-hnědý
1 PL
kečup-jemný
4 PL
viiný ocet
1 PL
pomerančový džus
6 PL
řeřicha potoční, nebo jiná listová zelenina
50 g
pomeranč
2 ks

Postup přípravy:

Na pánvi nebo v troubě uděláme kotlety, tak 20 min. a během vaření občas otočíme. Na oleji osmahneme na polovičky nakrájené žampiony, přidáme cukr, kečup, ocet a pomerančový džus a uděláme omáčku. Na talíře rozdělíme salát, poklademe na něj dílky pomerančů, dáme maso a přelijeme barbeque omáčkou.
Velcí jedlíci můžou přidat ještě pár hranolek.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.6.2013 2:45| autor: naty00

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist