Kotleta s barbeque omáčkou a letním salátem

Suroviny

vepřové kotlety
4 ks
olivový olej
1 PL
žampióny malé uzavřené hlavičky
150 g
cukr-hnědý
1 PL
kečup-jemný
4 PL
viiný ocet
1 PL
pomerančový džus
6 PL
řeřicha potoční, nebo jiná listová zelenina
50 g
pomeranč
2 ks

Postup přípravy:

Na pánvi nebo v troubě uděláme kotlety, tak 20 min. a během vaření občas otočíme. Na oleji osmahneme na polovičky nakrájené žampiony, přidáme cukr, kečup, ocet a pomerančový džus a uděláme omáčku. Na talíře rozdělíme salát, poklademe na něj dílky pomerančů, dáme maso a přelijeme barbeque omáčkou.
Velcí jedlíci můžou přidat ještě pár hranolek.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.6.2013 2:45| autor: naty00

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist