korenena-cocka.jpg

Kořeněná čočka s rajčatovým protlakem a vínem

Čočku namočíme na 2 hodiny ve vodě. Na másle a oleji osmahneme cibuli, česnek a kari, vmícháme namočenou a scezenou čočku a podléváme vodou z čočky. Ochutíme cukrem, solí a rajčatovým protlakem. Ke konci vaření přidáme 3 lžíce vína. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

3 komentáře

    b
    bobina1

    Čočku dělám na kyselo.

    j
    jankac

    Šošovicu som ešte takto pripravenú nejedla, ale môže byť dobrá.

    s
    stana1

    Takto připravenou čočku nemusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist