koprova-polevka.jpg

Koprová polévka se smetanou

Stonky z kopru, masox, kmín, vodu dáme vařit asi na 15 minut. Poté stonky vybereme, přidáme nakrájené brambory a vaříme doměkka. Nakonec přidáme nasekaný kopr, rozšlehaná nebo vařená vejce a mouku rozmíchanou ve smetaně. Provařujeme asi 5 minut.

Diskuze

7 komentářů

    a
    Alen

    Až na ten masox a dělám zastřené vejce. Maličkost, co jídlo posune na vyšší level 🙂

    l
    lucik21

    Koprovku mám moc ráda

    g
    glady

    koprovou omáčku zbožňuju, ale koprovou polévku jsem ještě nejedla….ale proč ne…

    v
    viki11

    U nás také by koprová polévka velké zastání neměla. Nikdo z nás ji moc nemusí.

    l
    ladouch

    Je to podobné jako kulajda, ale bez hub.

    b
    Bobina1

    Než koprovou polévku mám raději omáčku.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist