Koprová omáčka se smetanou

Mléko převaříme s koprem, přídáme záklechtku z mouky, necháme chvíli povařit, přidáme šlehačku, cukr dle chuti a sůl. Necháme přejít varem a můžeme podávat 🙂

Diskuze

6 komentářů

    b
    Bobina1

    4as od času dělám. Hlavně když nám naroste kopr.

    z
    Zuzana2403

    Koprovka je koprovka. Lepší je s máslovou jíškou.

    k
    Karunka

    Koprovku dělám, ale trochu jinak, máme jí moc rádi

    m
    Madelaine

    výtečná,strašně moc my chutná po ní se vži mužeme utloci,doporuču ji

    l
    Lucka258

    Koprovku děláme.Mohli bychom se po ní s uzeným masem utlouci.

    a
    aknela11

    nikdy jsem jí s mlékem nedělala – vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist