Koprová omáčka se smetanou
Mléko převaříme s koprem, přídáme záklechtku z mouky, necháme chvíli povařit, přidáme šlehačku, cukr dle chuti a sůl. Necháme přejít varem a můžeme podávat 🙂
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Mléko převaříme s koprem, přídáme záklechtku z mouky, necháme chvíli povařit, přidáme šlehačku, cukr dle chuti a sůl. Necháme přejít varem a můžeme podávat 🙂
4as od času dělám. Hlavně když nám naroste kopr.
Koprovka je koprovka. Lepší je s máslovou jíškou.
Koprovku dělám, ale trochu jinak, máme jí moc rádi
výtečná,strašně moc my chutná po ní se vži mužeme utloci,doporuču ji
Koprovku děláme.Mohli bychom se po ní s uzeným masem utlouci.
nikdy jsem jí s mlékem nedělala – vyzkouším