koprova-omacka-s-hovezim-352x198.jpg

Koprová omáčka s vařeným hovězím masem

Omáčka: 250 ml sladké smetany, 30 g hladké mouky, 250 ml kyselé smetany, lžička cukru, hrst nasekaného kopru, 1 žloutek, ocet Smetanu s koprem přivedeme do varu, v kyselé smetaně rozkvedláme mouku a za stálého míchání ji přelijeme do vařící smetany sladké...

Diskuze

1 komentář

    s
    stana1

    Koprová omáčka s vařeným hovězím masem – mám rád.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist