kop-ivove-maslo.jpg

Kopřivové máslo

Kopřivy zbavíme zaschlých lístků a dobře opereme. Důkladně osušíme, jinak má máslo tendenci se „srážet“. Rostliny nasekáme na prkénku, nemixujeme. Smícháme v misce s rozměklým máslem, lžičkou hořčice a hrubou mořskou solí. Mažeme na oblíbené pečivo, zdobíme květy, plátkem rajčete nebo ředkvičky. Recept...

Diskuze

9 komentářů

    l
    ladouch

    Zkoušela jsem špenát z kopřiv a nechutnal nám.

    j
    jankac

    Kopřivové máslo by som určite nejedla, aj keď je to zdravé, a plné vitamínov.

    l
    lidka2

    Vypadá to dobře, ty kytky na tom se mi líbí. Jen nevím, koho poslat pro kopřivy .-)

    g
    glady

    myslím, že to je dobrý nápad, musím vyzkoušet……..

    l
    lucik21

    Kopřivové máslo vypadá dobře

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist