Kopřivové knedlíky se zelím a uzeným
Uvařené brambory najemno nastrouháme na vál, poprášíme moukou a krupicí, do středu dáme žloutek a osolíme. Pak posypeme drcenými sušenými kopřivami. Nejprve zpracováváme jemně pouze špičkou jídelního nože a poté rukama. Poměr brambor a mouky je pouze orientační, těsto musí být vláčné, ne...
Kopřivové knedlíky se zelím a uzeným ma nelákajú.
Kopřivové knedlíky se zelím jsem nejedl.
Tak o kopřivových knedlících jsem ještě neslyšela. Určitě vyzkouším.
zajímavé, slyším to poprvé, super
Tak tenhle recept vypadá opravdu moc lákavě! A určitě to bude výborné i bez kopřiv.
zelí bych nesnědla. ale knedle budou fajn
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
je to určit velmi zdravé,ale doma bych nesměla říct,že je to z kopřiv…sobě si je udělám,mám ráda i kopřivový čaj
Mně se ten nápad kopřivových knedlíků se zelím docela líbí.
Mňam, to určitě bude dobré. Vyzkoušíme, uvidíme.
staročeská pochoutka v novém kabátku – to bych ráda ochutnala !
zajímavý recept , kopřiv yjsem jedla naposledy před 30 lety
Tenhle druh knedlíků vypadá velmi zajímavě musím je vyzkoušet.
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Do knedlíku kopřivy,proč ne.Jen si myslím,že je v něm ani nepoznáme.Kopřivy jsou zdravé,ale výraznou chuť nemají.
Mńam, tak to bych si dala, vyzkoušíme
Kopřivové knedlíky se zelím urcite vyzkousim. Prima recept.
knedlíky s kopřivami, proč ne, myslím, že by byly lepší s čerstvými kopřivami
Kopřivové knedlíky se zelím vypadají velmi zajímavě.Receptík určitě ráda vyzkouším.
jsou to vlastně chlupaté knedlíky s uzeným , ale chuť je vylepšená sušenou kopřivou
Z kopřiv jsem tedy ještě nikdy nejedla tak uvidíme,zda vyzkouším..
no možná zkusím