Koláč se smetanou a skořicí

Suroviny

celá vejce
4 ks
moučkového cukru
20 dkg
hladké mouky
20 dkg
prášek do pečiva
1 ks
oleje
1 sklenice
mléka
1 l
pudingy (vanilkový)
2 ks
zakysané smetany
3 ks
skořice

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

1.Vejce s moučkovým cukrem rozšleháme,přidáme hladkou mouku,prášek do pečiva a olej. Mezitím z litru mléka uvaříme puding,můžeme osladit.
2.Těsto nalijeme na plech,přelijeme horkým pudingem a dáme do trouby na 20 – 25minut.Těsto se nám zvedne a prostoupí pudingem tak, že to vytvoří takové hrbolky.
3.Po vyndání s trouby necháme vychladnout a přelijeme zakysanou smetanou a posypeme skořicí.Celé to pak necháme v lednici aspoň 24 hodin,aby dobře ztuhla.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.3.2011 9:00| autor: Sarka6

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist