Koláč Bostrenco

Uvařit rýži v trochu osolené vodě do měkka. Vložit ostatní ingredience do kastrolu a vařit je za stálého míchání po několik minut. Potom zamíchat dovnitř rýži. Je-li směs příliš suchá, tak přidat trochu vlažného mléka.  Vložit směs do máslem vymazané dortové formy...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Koláč Bostrenco – už ten název je super a co teprve ty lahodné ingredience !

    x
    xxkouckaxx

    Původní kuchyní tohoto receptu je Itálie – to je podle názvu celkem jasné !

    b
    Bobina1

    Manželovi by tento koláč asi nechutnal. Má raději klasiku.

    x
    xxkouckaxx

    no nevím jestli by tohle u nás doma uspělo , moc exotické !

    k
    krockovapavla

    Koláč je opravdu chutný luxusní a výborný.

    x
    xxkouckaxx

    tohle vůbec neznám , ale vypadá to skvěle – musím vyzkoušet

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist